Nyheter2021-08-16T07:59:36+02:00

ByggOm söker servicechef

21 september, 2022|

 

ByggOm expanderar och utökar sin organisation – vill du bli en del av vårt framgångsrika gäng?

 Har du det som krävs för att bli en ledare för det team som skall utveckla vår serviceorganisation?

 Vi söker dig med erfarenhet av arbete i liknande roll med god kunskap i projektekonomi, kalkyl, kundvård och ett sinne för god struktur. Besitter du den kunskapen så kanske just du är den personen som skall bilda vårt nya team i organisationen. Tjänsten är på heltid och ger god kompensation med ett bra förmånspaket.

 Om du är intresserad av en ny häftig utmaning vänligen skicka ett mail med CV till jesper.nordqvist@byggomab.se.

Välkommen till ByggOm Linköping!

ByggOm skriver ramavtal med Riksbyggen

15 september, 2022|

 

ByggOm Linköping AB och Riksbyggen har skrivit ett ramavtal på 2,5 år med option på 1+1 års förlängning. Avtalet, som startar den 1 januari 2023, gäller byggservice och möjligheten att räkna på större entreprenader.

– Detta är ett naturligt steg i vår satsning med att utöka vår serviceorganisation och ta mer plats i Linköping. Riksbyggen är en samarbetspartner som delar våra värderingar och som vi är otroligt glada över att få arbeta långsiktigt med säger projektchef Jimmy Kullberg

ByggOm expanderar och söker projektstödsfunktioner!

12 september, 2022|

ByggOm expanderar och utökar sin organisation – vill du bli en del av vårt framgångsrika gäng?

Har du det som krävs för att bli en del i det team som skall utveckla länken mellan vår projektchef och våra produktionsledare?

Vi söker personer med erfarenhet av arbete i entreprenadorganisationer med god kunskap i projektekonomi, KMA, inköp och kalkyl. Besitter du en eller flera av dessa kompetenser så kanske just du är en av de personer som skall bilda vårt nya team i organisationen. Tjänsterna är på heltid och ger god kompensation med ett bra förmånspaket.

Om du är intresserad av en ny häftig utmaning vänligen skicka ett mail med CV till jesper.nordqvist@byggomab.se.

Välkommen till ByggOm Linköping!

 

Salam Livs väljer ByggOm

29 augusti, 2022|

Salam livs och ByggOm har skrivit kontrakt på uppförande av en ny lagerbyggnad innehållande kontor, omlastningsplats samt kyl och frysrum för livsmedel. Totalt BTA 1500 kvm och byggstart beräknas till oktober 2022.

 

ByggOm förlänger samarbetet med HILTI

23 augusti, 2022|

Vi är mycket stolta att fortsätta arbete med en av världens bästa och mest respekterade maskinleverantör av batterimaskiner för professionella hantverkare. ByggOm och HILTI har skrivit ett samarbetsavtal på 48 månader som innebär att den största delen av maskinparken kommer lysa röd och vit.
  

ByggOm bygger etapp 2 i Torsviken!

17 augusti, 2022|

Nu är det klart att ByggOm och OBOS Bostadsutveckling fortsätter sitt samarbete i Torsviken genom att kontrakt för etapp 2 är undertecknat. Denna etapp innebär byggnation av 12 st radhuslägenheter och 13 kedjehus med beräknad byggstart i mitten av oktober 2022!

 

Nya lokaler åt Sonark arkitektbyrå

22 juni, 2022|

I fastigheten Parollen som ligger ett stenkast från Stångån har vi anpassat lokaler åt Sonark arkitektbyrå. Det blev många utmanande och roliga lösningar överallt i kontoret och vi tackar fastighetsägaren för förtroendet att få hålla i byggnationen.

Sommarfest på ByggOm

18 juni, 2022|

Den 17/6 hade ByggOm sommarfest med all personal. Tillställningen startade på Stångebrofältet där duktiga instruktörer från Linköpings frisbeeklubb visade hur man kastar disc. När alla behärskade tekniken tävlade vi på frisbeebanan för att sedan inta burgare från Brödernas med tillhörande dryck. Mätta och belåtna tog vi en gemensam promenad till Torn1 för ölprovning i lokaler som vi själva byggt. Kvällen avslutades på en trevlig uteservering i centrala delarna i Linköping.

 

  

Söker du jobb?

Inkom med din ansökan till: jobb@byggomab.se

Ansök här!