Nyheter2021-08-16T07:59:36+02:00

Nya lokaler åt Sonark arkitektbyrå

22 juni, 2022|

I fastigheten Parollen som ligger ett stenkast från Stångån har vi anpassat lokaler åt Sonark arkitektbyrå. Det blev många utmanande och roliga lösningar överallt i kontoret och vi tackar fastighetsägaren för förtroendet att få hålla i byggnationen.

Sommarfest på ByggOm

18 juni, 2022|

Den 17/6 hade ByggOm sommarfest med all personal. Tillställningen startade på Stångebrofältet där duktiga instruktörer från Linköpings frisbeeklubb visade hur man kastar disc. När alla behärskade tekniken tävlade vi på frisbeebanan för att sedan inta burgare från Brödernas med tillhörande dryck. Mätta och belåtna tog vi en gemensam promenad till Torn1 för ölprovning i lokaler som vi själva byggt. Kvällen avslutades på en trevlig uteservering i centrala delarna i Linköping.

 

  

Spring för livet!

2 juni, 2022|

ByggOm:s deltagande i Blodomloppet är självklart då det är bra motion, trevligt samkväm och en insats för en god sak!

     

Det går bra i Finspång

30 maj, 2022|

Bygget av LSS:et i Finspång rullar på och nu är delar av panelen monterad samtidigt som solpanelerna sitter på plats. Framgång firas med grillunch på ByggOm!

Välkommen Markus!

28 maj, 2022|

Vi hälsar nu Markus Mårtensson välkommen tillbaka till oss efter sin examen hos ESBS som Byggledare. Markus valde efter ett par år som snickare att vidareutbilda sig något som vi på ByggOm är väldigt glada för. Markus kommer passa mycket bra i vårt produktionsledarteam!

Första husmontaget i Vikingstad

17 maj, 2022|

Idag skedde första husmontaget i vad som skall bli Brf Åkerholmen i Vikingstad. Totalt kommer vi uppföra 28 radhus åt Svensk Husproduktion på plats.

ByggOm Padel Open

9 maj, 2022|

Idag gick ByggOm Padel Open av stapeln. Turneringen spelades som en Americano och spelades under två timmar på ByggOm:s egen bana på Sportcenter i Linköping. Det bjöds på härliga bolldueller, mycket skratt och en hel del svett och tårar för att kora segraren.

Studiebesök i Bromölla

28 april, 2022|

Som en del i vårt samarbete med Svensk Husproduktion gjorde delar av ByggOm ett studiebesök i deras husfabrik i Bromölla. Det var mycket intressant att se tillverkningen av de delar som skall monteras i Fyrby.

Söker du jobb?

Inkom med din ansökan till: info@byggomab.se

Ansök här!